sâmbătă, 15 octombrie 2022

Voiculescu Vlad vs Ciucu Ciprian pe tema circului Armand

  • Armand este o persoană profund conflictuală , conduce primăria dictatorial, netransparent, isteric. Implicat fiind în acele lungi discuții, vă spun pe cuvânt de onoare, că orice se decidea nu era respectat de către doamna Armand. Nimic. - Ciucu Ciprian, PNL Bucuresti.
  • Citesc de câteva zile un șir de jigniri aduse doamnei Clotilde Armand. I se reproșează doamnei Armand că este „conflictuală”, că nu „și-a făcut majoritate” în consiliul local. Totul culminează astăzi cu o scrisoare deschisă a președintelui PNL București, Ciprian Ciucu (...) Lansez deci un apel să stăm la masa negocierilor împreună cu filialele USR și PNL din sectorul 1. Oricând începând de astăzi - Voiculescu Vlad, USR Bucuresti
În afara faptului că înainte să intervină împăciuitorul economist-"doctor" Vlăduț, madame Armand sărise la Ciucu cu scandal "Ia vezi să nu-mi bag nasul în matrapazlâcurile din sectorul tău", eu chiar nu înțeleg de ce termenul "conflictuală" ar putea constitui o jignire ?! Isteric ar fi fost termenul jignitor  ( dar poate că Vlad Voiculescu o știe demult  😏 )
Totuși, ar fi fost de preferat madame le clown ?


Cât despre negocieri, mi se par o glumă bună daca tot vorbim de clowni. 
Esențial, madame Clotilde e un fel de Firea, dar graseind într-o româna aproximativă, mereu pusa pe scandaluri tip "Cine nu e cu noi,  e împotriva noastră"*
Dar asta e de ajuns pentru  robespierrimea  USR , în fond  e singurul lor slogan...

* Cine are dubii, să cerceteze orice postare USR unde, chiar extrem de civilizat, careva din afară încearcă sa îi contrazică.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu