vineri, 21 octombrie 2022

Ten Hag & United vs CR7 : scos din lot și amendat cu 1,15 milioane £

Erik Ten Hag, managerul lui Manchester United  e antrenor care cere disciplina totala, care l-a trecut fostul căpitan pe banca de rezerve, a spus clubului să suspende discuțiile despre contractul lui Ronaldo și a renunțat la el pentru că este neprofesionist –  arătând lumii cine este singurul șef la Manchester United.
Dupa victoria 2-0 cu Tottenham, Erik Ten Hag fiind întrebat despre gestul lui Ronaldo care a plecat de pe banca de rezerve la vestiare in min 87 după ce refuzase sa intre in teren a spus "Acum sărbătorim victoria, vorbim mâine" 
Mâine a însemnat : exclus din lot pentru meciul cu Chelsea ( !!! ) , trimis sa se antreneze la echipa de tineret si amendat cu 1,15 milioane de £. În plus, CR7 va fi nevoit să-și ceară scuze în fața coechipierilor.
Poate părea dur dar acesta trebuie sa fie comportamentul unui manager care, pană una alta, a repus United pe roți, are 3 victorii cu rivalele din Top 6 ( Arsenal, Liverpool si Tottenham ) si, dacă bate si Chelsea fără CR 7, intra in Top 4 după un start dezastruos de sezon. 
Sigur ca după episod , Ronaldo si-a cerut scuze public dar vorba lor : too little, too late


Evident s-au format tabere pro-contra Ronaldo vs Ten Hag, jdemii de comentarii peste tot dar, ca fan al Premier League zic doar  : Ten Hag a procedat perfect corect
Daca rezultatele il vor ajuta, rămâne de vazut...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu