joi, 20 octombrie 2022

Igienizatorii democrației şi ai istoriei : CNSAS – un instrument al SRI ?

Dna G. Nagâţ : ”Adiacent, să ştiţi că eu am făcut un proiect pe care îl discut cu nişte jurişti de la USR, nu l-am depus încă…” ( extras din stenograma Sedinței publice din 7 12 2021). 
Germina Nagâț pregătește un proiect de lege lucrat împreună cu juriștii de la USR. Ce vor ei cu o nouă lege? Din toate datele de pînă acum, rezultă că gruparea condusă de Germina Nagâț (din care mai fac parte și Mihai Demetriade, și Adrian Cioflîncă, și Mădălin Hodor și inginerul Andrei Ursu ( fiul victimei Gheorghe Ursu, cel ucis în beciurile Miliției) vor ca decizia definitivă de colaborare cu securitatea să nu mai treacă prin instanțele de judecată. Decizia să rămînă la ei. La Hodor, la Nagâț, la Demetriade, la Ursu. Să hotărască ei prin vot. Cam la asta se referă și Hodor cînd pledează pentru schimbarea definiței de colaborare cu securitatea. Cruzimea de tip proletar se orchestrează cu incultura revoluționară din USR și cu spiritul revoluționar și de igienizatoare ale democrației, ilustrat de Sandra Pralong, Cristina Guseth, Monica Macovei, Raluca Prună, Germina Nagâț și cîte or mai fi. 

Zice  ceva foarte serios nea Cornel in Cotidianul dar cum nu prea are impact m-am gândit sa-l preiau fiindca sunt chestii grave și  merită. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu