duminică, 30 octombrie 2022

Elon Musk & Angelina Jolie la Castelul Bran de Halloween ?

Elon Musk a închiriat castelul lui Dracula de la Bran pentru party-ul de Halloween, petrecere super-exclusivista unde s-ar mai afla Angelina Jolie, Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), Peter Thiel împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen si destui alții , se pare ca in jur de vreo 140-150.
Julia Sandstrom ( un fel de actriță-cântăreață-model de mana a doua ) a postat de altfel camera de hotel din București si drumul către Bran cu elicopterul : „Land of the Vampires... Stoked to play in Transylvania  this Halloween”




Doar o alta știre mondena si cam atât. În fond , proprietarul Dominic de Habsburg face un ban grămadă cinstit si miliardarii planetei se pot juca oricum-când-cu cine au chef, nu ? Dar am vagi îndoieli...

P.S.

Evident ca sărăciile rumânești neinvitate au făcut gargară cu spume 😂




P.P.S. 
 
La fel de evident,  îndoielile mele au fost justificate  si gluma numită Musk nu s-a arătat la ochi pe plaiurile Branului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu