luni, 31 octombrie 2022

Pe ce se bazează Marcel Ciolacu când promite revenirea FCSB în Ghencea?

  • „E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc! 
  • Nu sunt prieten cu Gigi Becali dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență
  • De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă.
  • Cineva m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere 
  • Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă"
Sunt 101% de acord cu tot ce a spus Ciolacu pe chestiunea asta,  dar nu cred ca va putea sa își respecte promisiunea, iată de ce 
Singurul ministru al Apărării Naționale, minister care are in subordine CSA Steaua si deci implicit stadionul reconstruit cam cu 100 milioane euro , bani publici din buget, a fost după data inaugurării Iulie 2021...Dincu Vasile by PSD, care in afara unei ciudate susțineri pentru promovarea echipei in condiții  in afara regulamentelor prin schimbarea legii, nu a făcut absolut nimic 
De ce nu va face nici viitorul ministru ( probabil Tudose Mihai ) nimic ? Fiindcă acest caz tine de interese foarte mari la nivelul gheneralilor care manevrează CSA Steaua din umbra si nu la Talpan ma refer, ala fiind doar un gheneral facut din pix, o marioneta de fațadă, alții sunt păpușarii.
Om trăi și om vedea, personal sper sa ma înșel dar cum "promettre c'est noble, tenir c'est bourgeois", doar nu-l credeți pe Ciolacu vreun socialist burghez ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu