marți, 11 octombrie 2022

Populism sau pomana electorala U.S.R. - madame Armand Clotilde pe urmele Gabrielei Firea ?

Primărița Armand Clotilde ar vrea să dea ajutoare anti-criză de 1.000 de lei cetățenilor Sectorului 1, pentru "a putea trece mai ușor peste această iarnă", bani care ar urma să vină din economiile făcute la salubrizare, prin reducerea prestațiilor la jumătate.
”Lansez un apel către toate forțele politice să lase orgoliul de partid și calculele electorale la o parte și să vină în sprijinul cetățenilor votând în viitoarea ședință de consiliu local acest proiect”
Aaa, ok,  deci acum e ,,ajutor pentru cetățeni”, nu mai e "pomană sau mită electorală"  si culmea, cere  ajutorul PSD pe care ii înjura cu poftă maxima atunci când proceda la fel  ? Adică ăia dinainte dădeau găleți, pixuri și pungi cu zahar, Armand dă direct bani…dar deh, aici intervine ,,expertiza in domeniu” fiindcă oricum investițiile le blochează PSD-PNL, tot pluseristul stie, nu ?

Fix sectorul cel mai bogat din Bucuresti, cu populația cea mai bogata din țară, avea nevoie de ajutorul asta ?  Si nu acuz absolut deloc  ideea în sine, ci doar fariseismul politic de care dau dovadă acești tovărășei din poza. Dati ajutoare madame, dar nu la grămadă, ci numai acelora care au nevoie , sărmanul pensionar Nelu Ilici Iliescovici nu locuiește tot in sectorul 1 ? 😏
Make no mistake : USR e mai pesedist decât PSD-ul doar ca s-a vopsit gardul din rosu in albastru...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu