miercuri, 20 iulie 2022

După vara 2022, cota de încredere în Nicușor Dan va fi cu minus în față

Dacă în Ianuarie '22, după o iarnă blândă dar fără căldură în case, părerea bucureștenilor despre Nicușor  era 72% proastă și foarte proastă, am sa explic de ce cred ca la ora actuala e cifrele sunt cu minus.

A venit vara si "o treime din blocurile din București nu au apă caldă de câteva săptămâni" ne spune o știre si poate ca n-as fi pus botul la asa ceva dar, din nefericire pentru mine, ma aflu exact in aceeași situație de vreo 3 săptămâni

Am rămas fără apă caldă vreo 5 zile, apoi o singură zi a curs apă caldă, după care s-a oprit din nou. Inițial, era vorba să fie oprită 6 zile. Dar când trebuia să vină au extins termenul cu încă câteva zile...

Fix asta s-a întâmplat si aici in zona, ultimul termen afișat pe app Termoenergetica este 25 Iulie  ( schimbat din 18 ! ), bref toata luna fara pic de apa calda , chestie pusa pe seama unor "reparații" ceea ce nu este decat o minciuna crasa. Dovada ? Apa calda curge, desigur rece si la presiune redusa ,dar numai noaptea cam intre orele 0 si 5, după care brusc se oprește complet. Care reparații ?! Nimeni n-a văzut urma de șantier prin zona.

Explicația e simpla : Termoenergetica din subordinea lui Nicusor Dan face chestia asta ca sa limiteze daunele aka consumurile la maxim, mai ales ca apa "calda" nu se contorizează la temperatura, ci la gramada, deci ca sa limiteze scandalul, ei o opresc. Nefiresc de simplu dar  ireala batjocura la adresa lumii care poate constata toate balivernele pe site



Unde e vina lui Nicusor ? A păstrat in funcții toti neterminații adusi de Firea prin 2016-2017 in frunte cu actualul Director al Termoenergetica CREȚU-SÂRBU Claudiu-Ionuț , la bază ofiţer MAI, facultatea de poliţie, reconvertit în specialist control intern managerial. Bun specimenul, priceput la toate, asa-i ?
In condițiile de mai sus si fara nicio speranță ca situația se poate rezolva prea curând, reiau întrebarea : ce cota de încredere mai are Nicusor Dan astazi  cand e incapabil sa comunice situația reala si prefera sa se ascundă sub sloganul "mâine va fi mai bine"  ? Care mâine, care an, 2032 poate ?
Make no mistake :  nu cred ca are atâta onoare sa demisioneze, asa cum nu cred ca poate fi demis ( legea e foarte strâmbă ) deci nimic de făcut in privința lui si a PNL care inca il susține. 
Se vor duce la fund împreună...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu