miercuri, 27 iulie 2022

Coșmarurile CheFeReului din Cluj sunt de fapt ale "Superligii" nulităților

Pyunik Erevan, echipa care a eliminat-o pe CFR Cluj din preliminariile Champions League, s-a calificat marți în turul trei preliminar al competiției după ce a câștigat cu 4-1 în deplasare returul cu Dudelange ( altă echipa care a umilit CFR Cluj ), întorcând totul de la 0-1 . În turul trei urmează Steaua Roșie Belgrad.
De fapt altceva vreau să spun : "Superliga"- Superbet e ca un pariu pierdut din start. Lipsa totală de valoare face echipele cu pretenții să se chinuie cu echipe de rangul 3-4 în tururi preliminare fiindcă, pentru cine nu știe sau ignoră , ca să acceadă în grupe ar mai fi de trecut și un tur 3 preliminar și apoi un play-off. 
În timpul acesta marii antrenori gen Dănuț Petrescu se plâng non-stop de valoarea adversarilor și de prea multele meciuri pe căldură, asta în timp ce sponsorii din umbră ( celebrul "grup de la Cluj" )  se deplasează în Andorra, șeful delegației fiind însuși Ioan Rus, ex-ministru de interne, fiindcă probabil ministrul  Dîncu Vasile, altă eminență cenușie a fotbalului cheferisto-clujean o fi ocupat cu Apărarea țării...
De la / cu ăștia se vrea relansarea fotbalului românesc ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu