miercuri, 20 iulie 2022

Când e rost de scandal hop si...Firea vs Buhnici

Condamn cu fermitate declarațiile care aduc atingere drepturilor și integrității femeilor! Femeile sunt egale cu bărbații (...) Afirmațiile făcute la un post național de televiziune sunt extrem de jignitoare la adresa femeilor. Este impardonabil să aduci în discuție cuvinte care pot fi interpretate ușor că îndeamnă la pedofilie, misoginism și chiar instigă la violență împotriva femeilor.(...) Extrem de gravă este declarația care duce spre pedofilie și care consideră foarte normal ca bărbații să se uite la copile minore. O astfel de exprimare poate fi un model pentru bărbații care ascultă o persoană publică! Anul trecut, 166 de fete care nu au împlinit vârsta majoratului au fost violate(...) Sunt revoltată că un om cu experiență în media a putut face o asemenea greșeală, sper să fie o greșeală, ceea nu scuză deloc afirmațiile făcute”

Era de mirare să lipseasca Martie din post sau madama Pandele Firea  din vreun scandal, vorba aia : are, n-are treabă, unde pute a rahat și reclamă gratis, hop și ea !

Altfel pare-se că tot nițeluș deranjată a rămas, de unde până unde "instigă la violență împotriva femeilor" asta numai creierul ei deteriorat poate să știe...

Depre idiotul de Buhnici doar atât : era greu băi băiețaș să fi declarat  "Regret sincer tot ce am spus, eram beat, iertare" ? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu