luni, 25 iulie 2022

Dacă e Luni, râdem cu Nicușor Dan și "alianța de dreapta" din București

” O să fie mai bine iarna aceasta decât iarna trecută. În mod deliberat s-au făcut nişte lucrări şi s-a oprit apa caldă în câteva zone, pentru câteva săptămâni, ca locurile unde noi știm că sunt avarii să nu se mai producă iarna asta. Pe scurt, pe ceea ce înseamnă transport, avem patru şantiere în desfăşurare, câte 10 kilometri fiecare. Am avut ghinion cu războiul din Ucraina şi lucrarile nu au început în martie cum trebuia, dar o să facem aproximativ 35 de kilometri anul acesta ceea ce înseamnă mult mai mult decât s-a făcut până acum”
”Eu sper ca o alianţă de dreapta să mă susţină la primăria Bucureştiului, peste doi ani şi câteva luni ”

Daca n-aș locui într-una din cele "câteva zone"  ( 34-35% din totalul blocurilor din oraș ) în care apa caldă a fost  oprită complet și nejustificat cam de la 1 Iulie , aș râde de ceea ce debitează Nicușor la B1 ( unicul post care  il  mai promoveaza )  dar chestia asta, care deja suna a batjocură cruntă, e de plâns. 

Colac peste pupăză, omul continua cu promisiunile pe care le-am auzit in fiecare an : va fi puțin mai bine și cere cu un tupeu chiar hazliu încă un mandat de la o "coaliție de dreapta". 

Care "dreapta", care alianță, când în București nu există pe "dreapta"  decât un PNL* la vreo 14-15% , ce partide mai cunoaște dispuse să îl susțină, USR drulăilor sau poate AUR ? Căci PSD cu Firea abia așteaptă alegerile...

Eu cred că își poate lua adio de la primărie după prăpădul cu apa caldă din 2022, adică al treilea an de mandat, nimeni nu va mai dori să audă de el în 2024, fiindcă  de doi ani tot promite că va fi "puțin mai bine"  și e din ce in ce mai rău. 

P.S.

Azi era termenul pentru terminarea reviziei la apa caldă. Guess what ? Il vor prelungi cu încă o săptămână.

* Șeful PNL Bucuresti e Ciucu primarul sectorului 6 si in mod cert nu il va susține, șefa sectorului 2, crunt lovit de situația termoficării, madam Anisie  refuza sa dea orice răspuns pe tema aceasta. QED

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu