luni, 20 aprilie 2020

Puric Dan la Realitatea Plus ? Doar un alt jeg moral, tembel deranjat la creierasul pro-moscovit






  • “E clar că ordinul internaționalist de la tovarășii ăia albaștri globaliști… au zis: Taie-le, bă, și credința! Ascunde-i! E clar că oculta a dat un ordin. Domnule, li se va întoarce împotrivă. Noi acuma suntem toți arestați și deportați în propria noastră țară. Că așa vrea Bruxelles-ul și vor tovarășii de dincolo. Ne-au băgat o botniță. Este pentru prima dată când sfinții emană microbi. 
  • “Biserica a reacționat foarte bine, foarte înțelept. Că-ți lipseau două babe la altar care ziceau «A început COVID-ul în România». Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu «Jos Biserica, Jos Patriarhul!». Dacă ei sunt hrăniți. Noi nu vorbim aici de bacterii, noi vorbim aici de imunitatea poporului român. Tot ce am spus aici face parte din imunitatea poporului român...

Chiar nu am ce comenta, omul acesta ar trebui internat undeva, intr-o camasa fara manecute, inchis sub cheie  multa vreme si acolo si-ar putea expune "conferintele" colegilor bine sedati.
Interesant  e doar "moderatorul" emisiunii a tacut ca un pestisor si a inghitit fara probleme toate dejectiile de mai sus. Poate ca si CNA ar trebui sa se trezeasca candva din dulcea-i visare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu