vineri, 24 aprilie 2020

Ideile tâmpite din legile "anti-coronavirus" : Ponta și Ciolacu le dau cu măștile gratuite în cap... primarilor PSD

Marcel Ciolacu-PSD, a depus ieri la Parlament un proiect de lege semnat de parlamentarii PSD și Pro România - Ponta, care prevede acordarea a 30 de măști, gratuit, pentru fiecare cetățean român, până la data de 15 mai 2020. La un calcul simplu, ar fi nevoie de cel puțin 500 de milioane de măști.

Acum, putintica atentie la "detaliul" urmator :


  • Art. III (1) Distribuția măștilor se realizează de compania Unifarm S.A. prin Direcțiile de Sănătate publică județene și al Municipiului București către autoritățile publice locale.
  • (2) Autoritățile publice locale se vor asigura de distribuirea către fiecare cetățean al setului de 30 măști de protecție în mod gratuit

Ca sa inchei pe un ton optimist, credeti-ma ca atata cretinism rar am pomenit.
Cine vor fi primii care ii vor injura din tot sufletul pe tovarasii Ciolomacu & Pontanacu ? Cei 6 primari de sectoare din Bucuresti in frunte cu gheneraleasa Pandele Firea. Cand si mai ales cu ce oameni vor reusi sa termine impartirea mastilor ? Au primariile fondurile necesare cu care sa trimita curieri ? Au toate firmele de curierat ( la un loc )  destul personal care sa acopere sarcina asta enorma pana la 15 Mai cum au scris idiotii in lege ?
Sa fim seriosi,  chiar si Mai 2021 ar fi un mare succes...
Dar vorbim doar o alta batjocura populista in partea celor doi retardati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu