sâmbătă, 18 aprilie 2020

Minorii din biserica părintelui Pandele Florentin-Costel din Voluntari

No comment. Fiecare individ major si vaccinat e liber sa-si faca o biserica in castelul / viloi ( e un obicei stravechi de prin Evul Mediu ), sa o umple cu icoane si postere cu Arsenie Boca si sa se duca acolo de enspe ori pe zi.
Dar despre ce fel de copilarie au parte cei doi minori ( care nu-mi par prea fericiti de  comedia in care apar online ) judecati singuri.







Dar iata,  mandra mama-primar-general a fost prima care s-a bucurat ( fiind, mai mult ca sigur, chiar cea  care filmase paranghelia transmisa online ).
Repet, modul  in care isi educa odraslele este exclusiv treaba celor doi parinti majori . Ca sunt si primari e alta mancare de peste, mult mai puturoasa, ce fel de generatie educa e cu totul alta discutie.
Altfel, legatura famigliei Pandele - Firea cu Biblia e zero, iata de ce
Când vă rugaţi, să nu fiţi ca făţarnicii, cărora le place să se roage stând în picioare în sinagogi şi la colţurile uliţelor, pentru ca să fie văzuţi de oameni. Adevărat vă spun că şi-au luat răsplata. Ci tu, când te rogi, intră în odăiţa ta, încuie-ţi uşa şi roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns ; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti. - Matei 6:5-13

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu