miercuri, 1 aprilie 2020

Coronavirusul a produs o specie noua : agitatorul anarho-jurnalisto-blogger

E timpul să se schimbe ceva. Nu putem trece prin ceea ce urmează cu un președinte, un guvern, prefecți, manageri de spital și responsabili de consilii județene vorbindu-ne de sus, când ne pierdem părinții și bunicii.

De multe ori atunci cand citesc productiile de pe Tolo.ro imi vine sa-l parafrazez pe Basescu :  "Ce ghinion pe tara asta sa aiba jurnalisti buni care isi bat joc de meserie ".
Am recitit de cateva ori pasajul citat mai sus si tot nu am reusit sa pricep ceva fiindca, asemenea oricarui jurnalist (i)responsabil Tolontan nu e capabil sa produca si solutii ci doar idei ciudate de tip anarho-USeRist.
Cum ar veni…Sa se schimbe ce dar mai ales cand si cum ??? Are Tolontan chef de niste alegeri anticipate acum  ? Si cum procedam, de maine tragem obloanele, scriem "Inchis pentru alegeri" doar ca sa aiba Tolontan & Co subiecte pentru batut campii ?
Si atunci ma gandesc ca poate doar agitatorii habarnisti din presa, cei care scriu despre ceea ce nu au habar doar ca sa produca ceva, orice dar cu Covid-19 in titlu, poate ca ar trebui sa se schimbe. Nu ?

P.S.




Probabil doar ca sa confirme ceea ce urma sa scriu, alt ciudatel a comis in acelasi tabloid articolul
"Fără el, ( Churchill n.m. ) cel mai probabil, încă se mai mărșăluia, azi, în cămăși brune cu zvastici aninate ( sic ! ) pe mânecă."
Cu el si exclusiv datorita lui, Romania a fost vanduta rusilor in octombrie '44  la Moscova, acolo unde "liderul" Churchill a mers fara ca F.D.Roosevelt sa stie.
QED : asta e prostia habarnista din presa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu