sâmbătă, 4 aprilie 2020

Coronavirusul - sursa tuturor deceselor ? De ce nu...

O tanti “Bălău” compune pentru Turnul Sfatului

  • "Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, ar fi avut și alte afecțiuni care, corelate cu infectarea cu COVID-19, ar fi dus la moartea sa, transmit sursele Turnul Sfatului. Vă reamintim că tânărul a fost găsit decedat pe 30 martie, în apartamentul său din cartierul Turnișor, după ce fosta sa iubită a sunat la 112. „Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, au declarat la acel moment reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu."


Deci nu a existat absolut nicio dovada pentru faptul "covid-19 - cauza a mortii", zero, nimic , doar autopsia. Decedatul nu reclamase nici macar un stranut, niciun fel de apel, nimic, prietena nu avea habar dar iata-l acum in statistica deceselor cauzate de #coronavirus ? Interesant...
Si, daca autoarea nu stie ( alaturi de cativa comentaci habarnisti de pe acolo ), coronavirusul il purtam cu totii e doar un virus gripal ( google it si aflati )
Dar daca te calca trenul, la autopsie il vor gasi in tine. Cauza mortii : #covid19 da ? Bine, pa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu