joi, 2 aprilie 2020

În plină epidemie COVID-19, sugativa Chirieac Bogdan - DCNews câștigă 2 milioane de lei pentru a organiza conferințe cu publicul pentru primarul Băluță

Când toate evenimentele publice sunt interzise prin lege și se preconizează o recesiune economică fără precedent, Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel Băluță - PSD, a oferit un contract în valoare de 2.495.134, 90 lei fără TVA pentru organizarea de evenimente cu publicul firmei conduse de jurnalistul Bogdan Chirieac, DC News ( sursa )
Adica 103.963 de lei ( fără TVA ) pentru organizarea unei singure conferințe cu publicul ? Un fleac...
Ai putea numi asta in destule feluri : coruptie grava , inconstienta, tembelism porcesc, etc. daca n-ai stii cu ce sume a fost indopat acest jeg "jurnalistic" ( un eufemism, jegul e doar un escroc afacerist ) inca de pe vremea puscariasului Dragnea & Co.
Altfel, jigodia intitulata Baluta fusese deja invitata la emisiunea care se anunta starea de urgenta, unde a mancat rahat cu perje cat a putut despre interdictia de a mai iesi pe strada sau rationalizarea alimentelor.
Pe scurt : PSD & clientii acestuia despre care , fireste,  restul jegurilor, coroii, ciutacii, bublii si alte jivine "de presa" nu scot o vorba fiindca s-au manjit destul sau, de ce nu, mai vor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu