marți, 14 aprilie 2020

Câți semeni morți și-ar permite România tabloidă, "pe sursele" Libertății lui Tolontan ?

În mare secret, la Militar s-a amenajat un spațiu premium de tratament pentru VIP-urile României, dotat cu oameni care îi așteaptă pe demnitarii bolnavi de COVID, susțin mai multe surse ale ziarului *
Intr-o insailare de cuvinte in care, plecand de la Boris Johnsson ajunge la Sam & Frodo din “Stăpânul Inelelor”, totusi perfecta pentru tabloidul din vanzarea caruia traieste ( chiar foarte bine ) argumentele articolului semnat Tolontan se pliaza pe ideile si cliseele unui film de actiune ieftin, in care Presedintele ar decide sa sacrifice zece mii de oameni ca sa salveze zece milioane. Desigur totul e pigmentat "pe sursele noastre de incredere" aka "scriem orice, prostimea cititoare nu verifica".
Dar, in finalul zilei,  diferenta dintre jurnalistul  de tabloid si un lider mondial care se ocupa cu scrisul istoriei, este simpla : cel din urma poate lua o decizie grea in vreme ce primul nu isi asuma nici macar ceea ce sugereaza printre randuri,  in scris.
In cazul lui Tolo, probabil ca "doar" 320 de morti i se pare o cifra penibila comparand-o cu cele din Italia, Spania, Anglia sau SUA, fiindca 3000 sau 10,000 i-ar vinde Libertatea mult mai bine, cu cel putin 2 editii speciale zilnice. Nu ?
Altfel, caracterizarea facuta de CTP pentru Tariceanu, Ponta, Ciolacu si altii ca ei i s-ar potrivi si lui Tolontan ca o manusa
Acest hoitar al politicii romanesti, incearca sa traga ceva si din situatia asta in care 318 romani sunt morti. Hoitarul incearca sa smulga si de aici o bucata, debitand chestiile astea pentru oameni inspaimantati, cu discernamant redus, oameni saraci.
In fond dupa ce si-au batut joc din 2016 pana in 2020, investind nimic si nepunand nici macar o caramida  la cele 8 spitale regionale promise, aceste jeguri politice  ( plus Ponta ) vor acum sa joace la poker sanatatea si vietile romanilor.


Bloggerul - tabloid nu va mai primi link

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu