vineri, 15 noiembrie 2019

Un porc din ferma PSD Voluntari, sexismul si campania electorala

"Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasă-mă în pace. Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură. Du-te şi pregăteşte-te de naşterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii..."

Nu e de mirare că mitocanul din dreapta primariței-zero CatastroFirea e capabil să emită asemenea dejecții. Atât îl duce mintea, atâta educație posedă, alta e distracția.
Candidata Viorica Dăncilă care se auto-victimizează fiindcă ar fi atacată "doar pentru că e femeie" si nu pentru că e o idioată, nu a reacționat niciodată ca să-i ia apărarea femeii Ana Ciceală ( si nu e prima iesire in decor a mitocanului PSD, just google search "Badulescu jigniri" ).  Firea Gabriela a părut și ea nederanjată  de aceste ieșiri mahalagesti, nesancționându-l nici măcar când era vorba de fertilitate, domeniul ei preferat.
Doar cu o zi inainte Liviu "Genunche" Pop aka P.L.M. sictirit fiindcă Trăilă Cristina nu-l lăsa să-și debiteze inepțiile, i-a dat acesteia următoarea replică: "După ce sunteți divorțată, sunteți și nevorbită" dupa care Rimel Palavra a simtit si el nevoia sa se afirme cu o mitocanie.
Deci care-i de fapt treaba cu femeia ? Pentru membrii PSD sau  simpatizantii lor a jigni o femeie e ceva perfect acceptabil atata vreme cat aceasta nu e colega lor sau cum ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu