vineri, 29 noiembrie 2019

Ce pensie are Ilie Năstase : „Un general maior în rezervă ia doar...”

Prezentat în intelectuala emisiune nocturnă a lui Capatos, talonul de pensie încasat de Năstase Ilie, gheneral în rezervă cu două stele, ar fi de "doar" 1445 lei palmați lunar de la statul român .
Nu c-aș avea cine-stie-ce mari pretenții de la IQ unuia ca-Capatos, jurnalist pe care prea multele zdrențe mondene pe care le promovează pe sticlă par a îl fi prostit definitiv, dar chestiunea stă puțintel altfel :
  • banii sunt încasați că pensie după solda de grad onorific ( fiind avansat in grad doar după 1989 ) fiindcă legătura lui Năstase Ilie cu Armata a fost fix zero ( că fapt divers o pensie de general de cariera e de cel puțin 7-8000 lei )
  • ofițerul Năstase Ilie nu a văzut o cazarmă în viața lui ( orice sportiv legitimat la Steaua primea grad și, logic, o solda ) cât despre cotizația la pensie...hai să fim serioși.
  • în afara "mizilicului" pe care îl deplânge clownul TV, ca fost senator Năstase mai încasează de la stat o pensie specială de 1500 / lunar ca tot restul fostilor parlamentari.
Așa că mai ușor cu pianul pensiilor speciale pe scări, ok ? Ele sunt o insultă pentru toți cei care, dupa o viată întreagă de munca , dacă au ajuns la o pensie lunară de 1500 se pot declara fericiți în sărăcia românească...
P.S.
Nu înțeleg de ce întârzie noul Guvern în abrogarea tuturor pensiilor speciale, dar le mai dau un ragaz, momentan sunt multe altele de reparat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu