miercuri, 27 noiembrie 2019

Old news : ELCEN ne spune că Firea e o mincinoasă

...aceste efecte ar fi fost nule dacă rețeaua de termoficare aflată în responsabilitatea Primăriei municipiului București ar fi avut capacitatea tehnică de a prelua necesarul de energie termică aferent CTE Grozăvești în aria celorlalte centrale. Din păcate, rețeaua de termoficare se află într-o stare avansată de deteriorare...
De fapt nu am aflat nimic nou de la ELCEN , consecințele inactivității primăriței-zero le simțim zilnic  prin apartamentele în care, aidoma perioadei ante '89, apa caldă și căldura au devenit rara avis.
E drept că niciun primar sau guvern de după '89 nu au mișcat vreun deget pentru a rezolva aceste probleme, dar e la fel de adevărat că lipsa, aproape în totalitate, căldurii și apei calde e ceva ce nu s-a mai întâmplat din 1990 până acum.
Dar ați avut vouchere, festivaluri, târguri și luminițe de Crăciun, bucureșteni. Și, circ, mult circ. Acum, dacă tremurați în apartamente din pricina RADET, beliți bine ochii pe cine votați la anul și nu mai absentați de la vot...
As for me, anunț serios că Firea devine #țintă constantă pe acest blog. Ask Victor Ponta & friends, ce înseamnă asta...

2 comentarii:

  1. Ai scos butonul de "like" inainte sa-l scoata Zucky :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fk Zucky, nici macar nu ma lasa sa pun link acolo zice ca blogspot e spam si trebuie sa-l ocolesc via twitter. Cretini :)

      Ștergere