marți, 19 noiembrie 2019

De ce "Alegeri" nu este cuvântul potrivit duminică 24 Noiembrie


Foarte serios chiar nu înțeleg despre ce "alegere" ar putea fi vorba duminică.
Pe de o parte avem un Președinte în funcție care a rezistat 5 ani unui Parlament ostil dominat de o majoritate toxică a PSD în frunte cu pușcăriașul Dragnea, de cealaltă parte avem o sculă a lui Dragnea, descoperită tot în Teleormanul atât de drag, la Videle.
Pe de o parte avem un Președinte recunoscut indubitabil că partener pe plan european ( Summitul de la Sibiu ) și trans-atlantic ( două vizite oficiale la pricipalul partener strategic SUA ), de cealaltă parte o caricatură care nu știe nici măcar geografia geo-politică a lumii, confundând capitale, țări, etc.
Pe de o parte un liberal pro-european, de cealaltă o reprezentantă a curentului anti-european , profund pro-rus, din PSD.
Pe de o parte un profesor perfect vorbitor de engleză și germană, de cealaltă o analfabetă care nici măcar limba română nu o cunoaște.
Nu mai continui, ar fi superfluu, dar întreb din nou : fiți amabili, despre ce alegere vorbim,  doar nu suntem un popor de alegători evadati din ospicii ?
Make no mistake : a sta acasă duminică ar fi un vot în alb pentru analfabeta reprezentantiva pentru PSD.  Think about it...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu