sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Hazliii vechi tovarăși de drum Călin Anton și Victor Viorel

Neavând atâta sânge-n instalație ca să candideze chiar ei la alegerile prezidențiale dar veseli că glumița Diaconu Mircea, sprijinit de cele doua partiduțe, a scos un falnic 9%, acum oamenii dau sfaturi, i-auzi la Calin Anton :
...aprecierea mea este că electoratul nostru este un electorat cu o viziune modernă, liberală, are propria capacitate de analiză şi cred că aşa e normal dacă suntem liberali să le dăm libertatea să aleagă ceea ce consideră ei, pentru că mie mi se pare că niciuna dintre ofertele care sunt în momentul de faţă pentru turul al doilea nu este o ofertă convingătoare...
Deci curat gândire liberală nene Antoane, să mai ai nevoie să reflectezi dacă să sprijini o analfabetă al cărei guvern tocmai îl dăduși jos de bun ce era sau pe adevăratul candidat liberal. Dar deh, asta e politică emanată din ficat, nu din creier.
Altfel nu prea aș avea ce să le mai cer celor doi vechi tovarăși de drum, ale căror veșnice frustrări pot însă să le înțeleg, la fel de bine cum, de exemplu, pot să mă gândesc ușor amuzat cum se împart putintelele procente între cele două Pro România și ALDE, o fi 5-4 sau 7-2 cum zic unii ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu