duminică, 24 noiembrie 2019

Hai la vot, fii eroul alegerilor din 24 Noiembrie !

Începând de astăzi, România trebuie să scape definitiv de PSD. Acest partid, ajuns o epavă dominată de analfabeți, mahalagii și fosile comunistoide xenofobe, nu trebuie lăsat să-și revină din pumnii încasați în ultimul an. Un vot pentru Klaus Iohannis la alegerile de duminică are puterea unui ”knock-out” pentru PSD.
Știm de două zile că diaspora s-a mobilizat total, acum e rândul nostru, al cetățenilor umiliti de trei ani încoace, cetățeni bucureșteni care au ajuns să trăiască în 2019 la fel ca înainte de '89, fără apă caldă și căldură iarna, "realizări" ale ultimilor primari-zero penalul Oprescu și, mai ales, mahalagioaica Firea, marea susținătoare a imbecilei caricaturi de candidat Dăncilă.
Nu avem voie si nicio scuză ca să nu sacrificăm astăzi 15 minute pentru a avea garanția că țara se va afla în următorii 5 ani pe calea cea bună și nu la cheremul analfabeților, penalilor și anti-europenilor xenofobi. La o asemenea posibilitate...refuz să mă gândesc.
Deci e simplu : #HaiLaVot , români !


UPDATE
Mai ales, evitați mesajele demobilizatoare ale propagandiștilor PSD gen maestrul blogger Koroiu de la Gagesti Deal si restul bine remuneratelor slugi din presa mogulilor : "alegerile sunt câștigate, n-are sens să mai votați, totul e rezolvat".
Sunt doar mesaje bine platite de PSD care știe că la o prezență la vot mică pentru ei mai există o șansă ca sa-și maximizeze scorul. Dar eu unul sper că între timp electoratul a înțeles lecțiile primite prin neparticiparea din 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu