vineri, 22 noiembrie 2019

Care vot "negativ" ? Vorbim despre Dăncilă, scula lui Dragnea Liviu Nicolae


Când te gândești la "candidata prezidențială " a PSD asocierea poate fi doar una singură, Rodica Vasilica Viorica Dăncilă fostă-Nica ( a cărei biografie ne-romanțată o aveți aici ) fiind doar  o creație a deținutului Dragnea Liviu Nicolae, în prezent la penitenciarul Rahova, care neputând ajunge premier din cauza condamnării anterioare, a încercat mai multe variante ( Grindeanu, Tudose ) până să ajungă la docila sculă Dăncilă, o tâmpită utilă deci perfectă.
Transformarea din obiectul  decorativ care nu era lăsat să scoată nici măcar o vorbuliță ( amintiți-va de primele apariții în public când un Dragnea încă  liber era jupânul-șef al PSD ) la mahalagioaica cu pretenții de azi s-a produs rapid atunci când a dat de nițică putere, chestiune logică pentru un specimen ne-educat sau cu studii aproximative : puterea corupe mintea. Și atunci când mintea e în concediu...
Din aceste motive o campanie  îmbibată de fake-news și o xenofobie anti-europeană agresivă nu putea mira : acesta este nivelul minim la care a ajuns PSD.  A o așeza pe Dăncilă în succesiunea Năstase - Geoană - Ponta ar fi o jignire : având destule hibe ( dar cine nu are ? ) ultima acuzație care li se putea aduce acestor candidati era analfabetismul.
Ori aici e buba, acesta este puroiul urât mirositor propus de PSD : la împlinirea a 30 de ani de la momentul 1989, după savanta de renume mondial codoi se poate ajunge la matematiciana raza-la-patrat. Nu mai continui dintr-o scârbă efectiv fizică pe care mi-o produce ideea de mai sus.
Care vot negativ ? E doar un vot perfect normal pentru orice om de bun simț cu un IQ pozitiv și tot ceea ce sper este că civismul și bunul simț al românilor să nu fi adormit, deși, de multe ori...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu