miercuri, 20 noiembrie 2019

Matematică prezidențială : Dăncilă și aria cercului

Acum, lăsând deoparte momentul , el nu dovedește absolut nimic în plus față de ceea ce știam deja : femeia aceasta, catalogată cvasi-unanim că fiind o catastrofă din punct de vedere al IQ-ului, ține cu tot dinadinsul să dovedească lumii contrariul cu orice ocazie, reușind doar să se scufunde în penibil, de fiecare dată și mai mult.

Este elementar ca la o asemenea întrebare să nu răspunzi și să o eviți, desigur dacă ești capabil, printr-o glumă. Numai că Dancilă, care afirmase că și ea a "dat" meditații la matematică la Videle ( altă prostie ), nu s-a putut abține și voila rezultatul : top 2 în google trends searches și, probabil pentru prima dată în viață, Dăncilă a fost pe un podium...
Altfel showul, pe care de altfel echipa Dăncilă a avut grijă să îl suprapună "peste" Iohannis, nu putea să o mai ajute  cu ceva : opțiunile sunt deja clare , stabilite demult, în plus,  vorba aia : dacă mai aveai nevoie de o "dezbatere" ca să "alegi" între cei doi înseamnă că ori ți s-a prescris medicația greșită, ori ai nevoie de un însoțitor permanent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu