duminică, 28 mai 2023

Pensii, salarii vs arme ? E nucleara, netoților SF !

  • Gradul de alfabetizare pentru elevii români cu vârsta 6-14 ani este 42% «nefuncționali», 47% «minim funcționali» și restul, de 11%, «funcționali», potrivit Raportului Național de Literație”
  • Adulții care vor rezulta din acești copii nu vor fi neapărat proști. Pot fi șmecheri, vicleni, abili. Mulți dintre ei vor fi, la 18 ani, după generațiile cu cheia de gât, generația cu cheia limuzinei de gât, cadou de majorat de la părinți. Sau, o iau pe a lui tata și intră în trafic cu droguri și alcool în cap. 
  • Această generație sălbatică nu va fi doar necultivată, ci și rea până la ticăloșie. Și iresponsabilă. Sunt actuali și viitori fani ai gibonilor Tate 
  • Nu pot să nu mă gândesc însă la ce va fi. Sarabanda demonică a omorurilor comise de adolescenți în școli din Statele Unite a ajuns până la Belgrad: 9 oameni uciși de un elev de 14 ani.
  • Mă întreb, și vă rog să vă închipuiți răspunsul: ce s-ar întâmpla în România dacă elevii și studenții ar avea acces la arme de toate calibrele? 
  • Până atunci, ascultați, creștinilor, tineri și bătrânilor: „Nu tăiem salaaariiile!… Nu dăm pe nimeni afaaarăăă!…”. Amin”

Ar fi chiar comic daca n-ar fi trist cum cetepeul a amestecat analfabetismul noii generații ( dar a ignorat-o pe cea veche ) cu salariile, pensiile, armele, atacurile din alte țări plus alte SF-uri.
Adevărul e diferit. Generația actuală este (an) alfabetizată de TikTok & mass-media tv cu toți nebunii care apar pe ecranele mai mici sau mai mari.
Ce am subliniat cu galben în text e fapt demonstrat. Ce este cu roșu = literatura SF scrisă degeaba de plictisitul CTP pe Meta . Despre imbecilitatea amestecului salariilor în ciorbă nu am ce comenta.
Comparați cele doua procente roșu/galben ,  decideți cine e nebunul acum și internați-l. 
Amin !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu