luni, 8 mai 2023

Cristina Neagu : „Hoție pe față! Nu ai cum sa lupți contra sistemului!”

Totul pare mare atunci cand ești mic, nu-i nimic / Totul pare de neatins, nu te lasa învins

 

În minutul 37, când conducea 20-19, CSM București a rămas în șase jucătoare după eliminarea lui Emilie Hegh Arntzen, fiindcă arbitrul a considerat că ar fi avut o intervenție urâtă asupra lui Vilde Ingstad. Totuși, pe reluări, se vede clar cum Arntzen nu a incomodat-o abolut cu nimic pe Ingstad, iar decizia eliminării sale a fost complet greșită. 
Interesant e că totuși la handbal exista un fel de VAR , arbitrii pot consulta reluări pe ecranele de la masa oficială și pot reveni asupra unor faze, dar totuși au menținut decizia 
Meciul din Sala Polivalentă a fost arbitrat de spaniolii Javier Alvarez Mata și Yon Bustamante Lopez, delegații EHF au fost Tatjana Medved (Serbia) și Arijana Vojic (Bosnia) 
Cristina Neagu nu s-a ferit de cuvinte la final 

"7 contra 9 nu poți juca handbal! Este hoție pe față! Trăim această hoție pe teren propriu, iar eu zic că e păcat, am luptat, am arătat că suntem echipă de Final 4, dar e greu 7 contra 9, e greu să lupți contra sistemului".

Și asa s-a scris istoria, a câta oară, printr-o hoție pe față și rămânem să ne consolăm cu versurile din citatul de început...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu