joi, 18 mai 2023

Drama queens : Meghan & Harry au mai inventat o poveste ridicolă, acum pe baza morții regretatei Lady D

În lipsa altor subiecte și ca să mai șteargă cat-de-cât jenanta apariție a lui Harry la încoronare cât și palmele virtuale primite de actrița-"ducesă" Meghan în catedrala Westminster, cuplul de clowni de "Sussex" ( apropo încă nu au renunțat la titlu ? ) a mai inventat o glumă proastă, acum pe baza morții de acum 30 de ani a regretatei Lady D.  
Purtătorul de cuvânt al lui Harry a afirmat ca Harry , Meghan și mama ei Doria, au fost implicați într-o „urmărire aproape catastrofală” implicând o jumătate de duzină de SUV cu geamurile întunecate ale unor „paparazzi extrem de agresivi, conducând periculos și punând în pericol viața, după ce au participat la o ceremonie de decernare a premiilor la New York".
După care însuși primarul NY și șeful NYPD au trebuit să apară și să dezmintă gogomăniile de care ar râde oricine cunoaște Manhattanul și știe că la fiecare colț sunt camere video, deci e foarte ușor ca poliția ( care oricum era prezenta lângă ei ! )  să investigheze faptele si să descopere...nimic. 

„Erau în spatele nostru. Cam asta a fost tot, nimic mai mult. Au păstrat distanța", a mai adăugat taximetristul Singh care i-a luat pe cei doi

Dar iată că iarăși se va discuta două-trei zile despre cuplul de clowni "de Sussex" a căror lipsă de caracter bazată pe mitomanie nu pare a mai avea vreo limită a abjecției.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu