luni, 7 noiembrie 2022

M-me Clotilde Armand, conflict de interese după ce s-a autonumit manager într-un proiect anticorupție din care a câștigat 19.000 lei .

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către Armand Clotilde Marie Brigitte a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 din Codul Penal întrucât, în exercitarea atribuțiilor de primar, respectiv în perioada februarie – august 2022, a semnat un număr de 5 dispoziții care au condus la crearea unor venituri suplimentare pentru sine"

 

ANI o acuză pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, de conflict de interese administrativ, pentru că s-a numit singură manager într-un proiect anticorupție finanțat din fonduri europene, în urma căruia ar fi câștigat aproape 19.000 de lei. ANI a sesizat parchetul.
"Nu-i nimic, mergem înainte" a scris madame Armand pe Meta identificând vinovații :  PSD-PNL ( probabil au încasat în locul ei 🤣 )
Si uite-așa se duse anticorupția USR în p*la calului din vârful dealului și Parchetului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu