joi, 10 noiembrie 2022

"Actrița" Catinca Maria Nistor fute bugetul ICR Londra dar pe ea...cine ?

De minunata-i carieră pariez că nu se auzise până acum când, ajunsă ditamai directoarea Institutului Cultural Român din Londra, "actrița" Catinca Maria Nistor, a refuzat un apartament gratuit chiar în sediul ICR și a închiriat unul de 120 mp, cu 6.500 de lire, plătiți de Ministerul de Externe

Din 2006 toți directorii filialei ICR  Londra au locuit într-un apartament aflat chiar în clădirea în care funcționează instituția si, desigur, fătuca a ajuns în post fără concurs recomandând-o probabil vocea si talentul doar famiglia. Tipa este fiica actorului Stelian Nistor, fost lider al Lojei Masonice de rit scoțian ( cu sediul central la Londra ) si in mandatul primarului general Gabriela Firea, a fost director interimar al Teatrului Bulandra din București de unde a fost dată afară după un an, în urma unui protest public al actorilor ...

200.000 de lei este bugetul alocat de ICR filialei din Londra pentru proiectele culturale din 2022. În lire sterline, înseamnă 35.600. Comparativ, chiria directoarei pe un an este aproape dublă – 78.000 de lire.
Acum, serios poate sunt greu de cap și nu înțeleg eu știrea dar... dacă bugetul ICR e depășit de chirie atunci din ce e plătită,  are onorabila "actriță" vreun "sponsor" privat  ?!

Poate onor patronul televiziunii Aleph News cu care tipa are un contract deși, conform prevederilor statutului corpului diplomatic, nu are voie să desfășoare alte activități si își ia concedii ca sa facă naveta Londra - București ? 
Nu serios, hai sa întreb pe șleau :  dom' ministru  Aurescu, cine i-o trage damicelei din imagine ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu