luni, 29 august 2022

US Open, ultimul Grand Slam dintr-un 2022 care se termină în coadă de pește

Totuși, înainte de examinarea ultimului Grand Slam al anului, US Open, sa începem cu ceva comic 

Acum doar câteva scurte considerații despre US Open '22
  •  la fel ca  doua din cele trei Grand Slamuri nu poate reprezenta nimic din punct de vedere al clasamentelor ATP si WTA, deoarece ca si la Australian Open sau Wimbledon ,  tot o decizie politica l-a stricat  : cetățenii străini nevaccinati anti-Covid nu pot intra in USA, reiau doar străinii
  •  nu mai întreb de care Covid-19 mai vorbim după 2 ani de vaccinări in serie care nu par a fi dat roade
  • - bineînțeles ca e vorba de același Novak Djokovic, a cărui decizie a fost de neclintit deci nimeni nu il plânge, dar de neînțeles e aceea a guvernului SUA : un cetatean american chiar si nevaccinat poate intra si ieși oricând din tara, poate fi in tribune la Open,  dar străinii nu ? Halal democrație vaccinistă, my fellow americans, enjoy democracy. 
  •  ce relevantă mai pot avea clasamentele ATP si WTA cand unii jucători au voie dar alții nu sa participe la turnee , cum mai calculezi punctele după care se alcătuiesc clasamentele ? 
  •  nu in ultimul rând, cum  Doamne iartă-mă-ma sa joci cu mingi diferite la masculin ( normale ) si feminin ( mai ușoare ) ?!? 
  •  nu mai comentez circul mediatic care va fi organizat in cinstea expiratelor surori Williams , n-are sens
Acestea fiind zise, nici cu US Open nu intenționez sa pierd nopțile la TV, chiar nu merita. Simona are o tragere la sorti buna si poate trece lejer minim 3 tururi, după aceea, depinde doar de ea.
Tenisul nu prea mai arata a sport ci doar a  izvor nesecat de bani, foarte multi bani...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu