marți, 16 august 2022

Juna ribelală milionară promovată by Rareș Bogdan & Ana Maria Prodan : Babagianu Oana

Oana Babagianu, secretar general adjunct la PNL Diaspora și consilier superior la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, are o avere impresionantă fiind asociată în cinci firme. Patru dintre ele sunt în România, iar la trei figurează ca director. Una dintre ele deține un coafor la Londra, care a fost promovat în țară de  Ana-Maria Prodan ( care e nasa copiilor ei , see pic )
Oana Babagianu este secretar general adjunct în PNL Diaspora, o organizație condusă de Rareș Bogdan, eurodeputat și prim-vicepreședinte PNL, fiind fiica subprefectului din județul Ialomița, un lider local liberal, vechi traseist. Nimic de mirare, soțul a ales sa poarte mândrul nume de famiglie, vorba aia "Bă, știți cine e socru-miu ?"  😉
În aprilie a fost angajată la Ministerul Energiei pe funcția de consilier, iar după doar două săptămâni s-a mutat la Ministerul Cercetării, în poziția de consilier superior. Declaratia de avere vorbește de la sine  ( sursa )
Acum a nu se înțelege că a avea avere e vreo crima, nici pomeneală atâta vreme cât e făcută cinstit. Dar...ce merite avea juna liberală ca să fie promovată prin ministere, ba la energie, ba la digitalizare ? Ah, pardon, știu : era fata tăticului.
As much for meritocrația PNL  care de regulă e ori clientelară, ori de famiglie...





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu