vineri, 5 august 2022

Fotbal ? "Nimic nu e sănătos acolo"

Pe domnii acționari de la Rapid, care au prins nițeluș rahat la cur, după ce le-a făcut cadou statul un stadion frumos construit din bani publici, și acum cred că-i ciocolată, ii mănâncă în c...iocolată de alții, i-auzi-l pe Dan Șucu :
  • "Din punctul meu de vedere, e simplu : orașul pompează mulți bani în echipă. Orașul nu are atâția bani să pompeze, deci primesc de la bugetul general. Va veni și va solicita defalcarea de la bugetul general. Va veni UDMR și va spune că e normal să primească, pentru că altfel iese de la guvernare.
  • Din taxele mele și ale dumneavoastră, veți plăti salariile jucătorilor de la Sepsi. Sepsi e susținută din toate părțile. Nimic nu este sănătos acolo din punct de vedere economic (...) E un mod pentru Viktor Orban de a-și câștiga voturi în Transilvania. Faptul că se face cu banii din Ungaria, e treaba lui, dar că se face și din banii mei, nu mai e treaba dânsului. 
  • "Domnul Dioszegi e foarte de treabă. Tipul ăsta de afacerist l-am întâlnit de multe ori, nu fac afaceri cu astfel de oameni" ( Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă )
Acum ca să fie foarte clar de la început, Șucu nu vorbește aiurea, are ceva dreptate în ceeea ce spune chiar dacă bunul simț ar fi trebuit sa-l facă nu se amestece unde nu îi fierbe ciorba. 
De ce ar fi trebut să tacă Șucu & Rapidul ? Fiindcă și ei au fost de acord cu realegerile lui Burleanu & Iorgulescu la FRF & Ligă, ambii în unanimitate și ambii fac regulamentele cum vor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu