miercuri, 17 august 2022

Dinamo vs Steaua eternul derby, acum doar al suporterilor

Am văzut zilele acestea la DigiSport două meciuri ( mă rog, doar fragmente din ele ) din Liga a doua și ce am remarcat 
  • Dinamo, aflata în cel mai crunt moment al existenței - retrogradarea - joacă pe unde poate cu asistențe record de fani, aceiași fani care au ținut-o în viață financiar în ultimii doi ani, prezenți ieri cam 3 mii si ceva la Clinceni, unde au înghițit o alta înfrângere, 1-3 cu Otelul, dar spre cinstea lor, continuă să spere la o promovare rapidă.
  • C.S.A.Steaua, liniștita și în noul sezon, din nou fără drept de promovare, adună câteva sute, uneori maxim 1-2 mii de tembeli pe un stadion mare si splendid, unde "galeria" înjură pe toată lumea  ( adversari, federație, Dinamo & Rapid ) în afara celor care ar trebui : conducerea care nu dorește să  promoveze. Dar generalilor de carton continuă sa nu le pese  că echipa lui Gigi face arene pline fiindcă marea masa a fanilor au înțeles ca CSA Steaua e doar o gluma bugetară.
Concluzia e una singură : chiar dacă generalii se prefac că nu înțeleg, lumea stadioanelor  nu (mai) e proastă.
A fost odată ca niciodată un "etern derby" din care au mai rămas doar amintirile celor de vârsta a doua, în vreme ce fanii din noua generație se mulțumesc cu ce pot, dinamoviștii cu visele, steliștii cu nimic...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu