joi, 11 august 2022

Dosarul 10 August 2018 : după patru ani de audieri, alte reaudieri...

Nefacand parte din categoria - pe care o consider de-a dreptul retardată -  care nu înțelege cum funcționează separarea puterilor intr-un stat normal, categorie condusă de drulăii pluseriști, nu am sa reiau toate imbecilitatile emanate ieri de unii, doar citez din procurorul general Scutea Gabriela


  •  „O să mă refer la numărul persoanelor care au fost audiate după redeschiderea urmăririi penale, pentru că numărul total al celor audiați în 2018-2020 nu l-am contabilizat și este impresionant. Dosarul de urmărire penală constituit însumează în acest moment 121 de volume
  • Sunt volume prin care am trecut personal, pentru a vedea care a fost raționamentul ordonanței acordate de către DIICOT și în legătură cu care vă pot spune că sunt foarte bine structurate din punct de vedere al organizării probelor pe persoane vătămate, în ordine alfabetică, apoi pe martori. 
  • Au fost efectuate opt procese verbale de vizionare a înregistrărilor audio-video și de asemenea 21 de procese verbale prin care aceste înregistrări au fost puse la dispoziția părților din dosar. Au fost audiați 70 de martori, inclusiv martori care au fost propuși de persoanele vătămate în legătură cu modul în care au suferit aceste aleziuni. 22 de părți civile și patru persoane vătămate au fost audiate în acest interval din luna februarie până în prezent. S-a efectuat corespondență electronică cu peste 400 de persoane vătămate, având în vedere drepturile prevăzute de lege pentru acestea, după redeschiderea urmăririi penale, respectiv în vederea garantării dreptului lor la apărare și dreptului de a participa într-o procedură echitabilă”

Nu, nici mie nu-mi place deloc ca după 4 ani , urmărirea penala nu e gata si ca probabil nici nu va fi prea curând, dar nu uit ca in Romania sunt dosare inca nefinalizate după 30 de ani.

In plus pentru imbecila primarizda Clotilde care a găsit deja vinovatul- șef in Iohannis ( ?! ), doar o tembela de la care nu am pretenții prea mari, pot sa ii sugerez sa se mute in Rusia sau China unde, la dorința președintelui, Justiția ar fi executat demult "vinovații".

In lumea normala, lucrurile merg nițeluș altfel sau cine stie, intr-o ipotetică societate pluseristă sentințele s-ar da de la Cotroceni ?!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu