sâmbătă, 21 mai 2022

Turturică, mută-ți cuibul din TVR și te du


Într-o postare lungă cât o zi de...post șeful politruc, propus PSD + PNL la TVR, ne-a povestit  în esență despre votul Eurovision și descalificarea României, ca :  

Da, juriile din România, Polonia, San Marino, Muntenegru, Georgia și Azerbaijan și-au dat voturi, unele celorlalte, în cea de-a doua semifinală, într-un mod suspect. Dar nu au fost singurele. La fel au făcut și Suedia, Australia, Belgia și încă vreo câteva țări. EBU nu le-a sancționat însă și pe ele, deși “tiparul de vot” pare la fel de ciudat.(...) Eu, personal, voi susține în organismele de conducere ale TVR să nu mai participăm la Eurovision și să studiem varianta de a da în judecată EBU și a cere daune pentru prejudiciile de imagine pe care ni le-a adus.

Pe scurt, da, așa e,  am comis și noi o golănie micuță dar nu am fost singurii ceea ce sună la fel aidoma cu "daca alții fură, hai să furăm și noi" 
Cât despre renunțarea la Eurovision ( participare care costă sume substanțiale ) înainte să arunce ideea poate că  ar fi trebuit sa-l pună pe gânduri melodiile de maxim rahat cu care ne-am făcut de baftă de-a lungul ultimilor ani...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu