luni, 9 mai 2022

Pițurca e doar prost sau un 'sport bull' făcut grămadă ?

  • ”E inadmisibil așa ceva, că Steaua e pe loc de baraj și nu are drept de promovare! Numai la noi se pot întâmpla aceste anomalii!” 
  • ”Văd că îi interesează foarte mult pe mulți, pe foarte mulți, de ce Steaua e finanțată de club, de CSA. Nu știu de ce îi interesează. 'Dom'le, sunt banii noștri'. Zău? Banii voștri? Care banii voștri, frățioare? 
Pițurcă Victor vorbind pentru un site sportbull ( traducere sport-bou ) și demonstrând că de fapt cam asta e, un bou care  ( se preface ? ) că nu înțelege 
  1. că la bugetul Armatei cotizează toți românii - olteni, rapidiști sau dinamoviști -  prin taxele si impozitele plătite Guvernului.
  2. că nicăieri în lumea civilizată o armată NATO nu sponsorizează o echipa profesionistă de fotbal
  3. că se știa foarte bine dinaintea începerii Ligii II că echipa nu va avea drept de promovare
Și adaug o întrebare simplă : fiindcă posedă bani frumușei, de ce nu s-a băgat chiar Pițurcă Victor ca interfață aka patron la Steaua ? Dar răspund tot eu : fiindcă omul cunoaște bine de tot adevăratele interese din spatele echipei. Stadionul cel nou îi face să saliveze pe mulți epoleți...
P.S.
Poza e de ieri, când în Ghencea s-a aniversat 7 Mai 1986, într-un mod absolut jenant în pauza unui meci de Liga II și a vreo 3000 de inși, oferind celor prezenți pe gazon câte o plachetă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu