marți, 10 mai 2022

C.S.A. Steaua va juca barajul de promovare in Liga I ?

”UEFA și FIFA nu interzic unui club departamental să joace în prima ligă. Nu se face nicăieri referire la așa ceva. Sunt o grămadă de cluburi în lume, în aceeași situație” ( Eurosport )
Președintele CSA Steaua, Răzvan Ștefan Bichir, însoțit de juriștii clubului, s-a întâlnit luni, la sediul FRF, cu reprezentanții federației unde Steaua și-a expus dorința de a juca barajul. FRF nu a dat niciun comunicat oficial privind participarea sau neparticiparea Stelei la barajul de promovare-retrogradare... 
...acolo unde Steaua ar putea întâlni Chindia Tîrgoviște, aflata pe locul 13 în Liga 1, cu o etapă înainte de final, cu toate șansele să rămână acolo fiindcă în ultima etapă joaca acasă cu puștimea Gaz Metan Mediaș, ultima clasată.
Cum nu cred ca Eurosport își permite să dezinformeze "pe surse", vreau să spun doar atât. E foarte posibil ca, într-adevăr, Steaua să joace barajul fiindcă legea e extrem de dubios și de prost scrisă. În fond, normal ar fi fost nici să nu fi fost admisă în play-off dar, dacă a fost trebuie lăsata sa joace, paree firesc. 
Ce decizie vor lua FRF & Liga în cazul unei eventuale promovări, nu speculez fiindcă, fac o predicție ca unul care a umarit destule meciuri din play-off : va pierde barajul unde cu lotul actual îi dau maxim 5% șanse.
Om trai și om vedea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu