vineri, 20 mai 2022

Păzea, după aproape un an si jumătate s-a trezit Nicuşor Dan !

"Am depus la Compania Naţională de Investiţii o cerere de includere în Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social a două obiective de investiţii importante pentru Bucureşti: Sala Polivalentă şi Patinoarul Mihai Flamaropol. Sper să facem paşi reali pentru finalizarea acestor proiecte care stagnează de ani de zile"
Un mare succes, omul s-a trezit și lucrează la proiectele abandonate demult de predecesori, astfel, în ritmul acesta în 2024 va zice că mai are nevoie de un mandat ca să termine acolo unde nu a mișcat un deget Firea ( care 100% va candida și ea )
Dar desigur, aidoma panaramei ministresei famigliei, la proiecte extrem de simple dar aducătoare de venituri imediate si substanțiale Nicușor nu se gândește. Exemplu ?
Arena Națională : darea ei în exploatare privată contra unei sume net superioare aceleia care se obține acum și, mai ales, cedarea numelui acesteia către un sponsor puternic și serios, dar credeți că-l duce creierașul ca pe italieni ? ( foto Udinese Calcio Dacia Arena )










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu