miercuri, 18 mai 2022

Dan Petrescu își fute familia Steaua ?


În prostia lui de cocalar bucureștean, băiatul răposatului col. Petrescu adus de acesta de mânuță la Steaua, educat si crescut în Ghencea , și-a înjurat cu poftă familia printre manelele lui Adi de la Vâlcea, acompaniat de echipa, patronul Nelu Varga și desigur tov. Dîncu Vasile ministrul care are în grija...Steaua. 
Daca idioții de mai sus nu aflaseră, C.S.A. Steaua e "Steaua", nu echipa păstorită de Becali de a cărei frica le cam tremurau izmenele. Cam la atâta se rezumă caracterul unuia care acum o zi-două se plângea că nu e apreciat în România.
Eu nu am putut să cred că Dan Petrescu, fostul stelist, fostul coleg...Că el a crescut la Steaua, eu nu am crescut la Steaua. Steaua l-a făcut fotbalist. Este adevărat că pe unii Steaua i-a făcut și oameni. 

Cu atitudinea asta, nu poți ajunge departe, la o echipă mare. Va fi aici, în România, în Turcia, țările arabe, China. Cum ai putea să-l vezi pe Guardiola sau pe marii antrenori ai lumii să scandeze asemenea inepții, mai ales împotriva echipei care te-a crescut ?!

Oripilat de ce a văzut, Balint s-a dezis total de idiotul "antrenor" Petrescu Dan și  are perfectă dreptate când spune că nu va ajunge niciodată la o echipa mare. În fond fricosul refuzase chiar și echipa națională, ce sa-i mai ceri ?
E doar o alta dovada de prostie, dar na...zici fotbal de România și tragi apa fiindcă mizeria pute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu