duminică, 29 mai 2022

Teleman și-a dat demisia din USR - dar what / who is "Teleman" ?



"...USR are identitatea de a ridica steaguri roșii dar e nevoie de o Românie posibilă. (...) Aș vrea să văd o coaliție de dreapta, care să asculte frustrările nezise ale oamenilor și să funcționeze după un plan de țară independent de politic. Un plan al României posibile." ( aici )


Voi trece cu grație peste cele câteva exprimări cel puțin nefericite care denotă o visare demnă de un dolce far niente : steaguri roșii, Romanie posibilă, coaliție de dreapta, frustrări ?! 

Era secretul lui Polichinelle, de vreo 2-3 săptămâni se știa că o foarte micuță parte din USR aka amicii lui Ciolos ( cam 10 parlamentari si 4 eurodeputați )  îl vor urma, niciun bai, drulăii chiar s-au amuzat.
Faza e alta : cioloșii au ajuns la guvernare numiți  în urma episodului Ponta-Colectiv, deci aleși de nimeni. Pe chestia asta s-a bazat creșterea USR și, la indigo,  tot pe asta se va baza si descreșterea. Plus n-a avut vreodată mai mult de 5 procente în vreun sondaj, nu a avut aproape nimic în teritoriu deci...ce și pe ce anume să clădești ?!

Dar sa-i lăsăm să viseze la o berică, e sezonul teraselor...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu