marți, 24 mai 2022

Keep calm : Nicușor anunță încă o iarnă fără căldura în calorifere

„Suntem într-o situație care urmează după o inacțiune de 30 de ani. Trebuie să remediem asta și, în același timp, să oferim atât cât putem căldură și apă caldă. A fost un pic mai bine iarna asta decât iarna trecută (...) Bucureștiul, până la începutul anilor 2010, reușea să repare 7 – 8 km pe an din 1.000, ceea ce e extrem de puțin. În ultimii doi ani s-a reușit undeva la 20 (...) Una peste alta, vom lucra anul ăsta la patru șantiere de câte 10 km și la încă câteva zeci de 50 – 100 m și o să depășim mult acești 20 km care se făceau până acum„

„Eu îmi doresc, da, desigur. Pentru orice oraș din România un mandat de patru ani, în condițiile în care nu găsești documentațiile deja pregătite pentru lucrările de investiții, e prea puțin. Pentru București e cu atât mai mult, un oraș cu multiple probleme” 

Trec cu scârbă maximă peste minciuna spe care a debitat-o senin cum că A fost un pic mai bine iarna asta decât iarna trecută. Nu amice, ori minți la el ca predecesoarea Firea, ori te-a mințit cineva din Primărie fiindcă a fost mult, mult mai rău și asta în condițiile unei ierni blânde. Mai trist e ca nu se mișcă absolut nimic si de la promisiunile de 50 de km reparați între 2020-2021 s-a ajuns la 40 de bucăți în 2022 și care probabil se vor face "undeva la 20" ,  la fel ca anii trecuti din mandat. 
Asta fiind prima minciună la mana.

A doua distracție : întrebat dacă mai candidează în 2024, Nicușor Dan a răspuns că da, desigur isi dorește asta, 4 ani sunt prea puțini, ceea ce e foarte adevărat. Ce a omis să spună Nicusor, care ca orice politician versat minte prin omisiune,  e că la viteza cu care avansează lucrările, adica încetișor spre deloc , nu două , nici măcar douăzeci de mandate nu îi vor fi de ajuns.

Bref : keep calm si cumpărați-vă calorifere electrice, Guvernul încă mai sponsorizează KWh, pană când, nu se știe...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu