joi, 19 mai 2022

"Situația" CSA Steaua se poate rezolva legal în 48 de ore. Plus : VAR în România din 9 iulie.

" A doua direcție, transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comericale sportive pe acțiuni, reprezintă o soluție foarte accesibilă. E cea mai rapidă procedură, este legală și e cea care oferă o dezvoltare sustenabilă clubului. În 48 de ore s-ar putea realiza această trecere dintr-un club de drept public într-o societate comercială sportivă pe acțiuni. Regulamentul de punere în aplicare a dispozițiilor Legilor Sportului prevede acest lucru" - Burleanu Răzvan 

Ce a explicat Burleanu presei, se știa demult la nivelul gheneralilor care conduc CSA Steaua sau la nivelul politic al ministerului, momentan condus de sociologul PSD-ist Dincu Vasile ( șef neoficial la CFR Cluj club la paranghelia manelista a căruia a si participat )
Ce nu a spus Burleanu, cu toate ca stie la fel de bine, e ca gheneralii-politruci din conducerea CSA Steaua au cu totul alte interese financiare. 
Inca ceva : mi-e ca o parte a băieților aia "entuziaști" din peluză,maxim 10-20 dintre ei beneficiarii gratuităților,  stiu bine ca nu se dorește o promovare si totul e doar un joc de glezna. Dovada ? 
Credeți ca sunt atat de tâmpiți încât sa nu vadă ca echipa actuala, garnisita cu tot felul de reșapați la final de cariera, ar fi Ciuca* bătăilor in Liga I ?
Altfel anuntul mai interesant a fost ca, toate meciurile din Liga I din sezonul următor vor beneficia de asistență video pentru arbitraj ( VAR ), iar primul meci din România care va beneficia de acesta va fi chiar Supercupa României, care se va disputa în 9 iulie.

* Majuscula e fiindcă șeful cel mare al lui Dincu e tot gheneral 😏

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu