duminică, 8 mai 2022

Bancuri "liberale" : Auchan va vinde prin oficiile Poștei Române ?!



Auchan Retail România și Poșta Română au încheiat un parteneriat pentru vânzarea de produse alimentare și nealimentare în incinta oficiilor poștale din țară, proiect care debutează cu o etapă pilot în 4 oficii poștale din Pitești. Inaugurarea a avut loc astăzi, în prezența directorilor generali ai celor două companii. Gama selecționată și pusă la dispoziție “by Auchan” este formată din aproximativ 150 de produse și este expusă pe o suprafață de vânzare de 10-12 m2 în incinta oficiilor poștale. Clienții vor putea găsi aici produse de băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar și o selecție de articole nealimetnare

Numit de PNL, Valentin Ștefan, director al Poștei Române, a absolvit în 2008 Universitatea București, cu licența în Istorie. A studiat între 2008-2009 limba rusă la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg, iar între 2011-2013 a făcut un masterat in studii ruse la Universitatea Carolina de Nord, din Statele Unite. ( CV )
N-aș comenta nici CV-ul, nici aberația de mai sus decât la modul următor : pe când vom putes trimite mandatele poștale prin Profi sau Lidl, nea directore plin de idei ? 
Altfel, Murphy știe mai bine cum se numește un om cu multe idei : idiot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu