joi, 30 decembrie 2021

La ce bun un bilanț 2021 vs obiective 2022 ?!

În ultimele zile ale anului apar bilanțuri și se anunță obiective, dar nu cred că mai am vreun chef de așa ceva, iată foarte pe scurt de ce.

2021 a fost un an al crizelor de tot felul, evident dominate de pandemia covid-19 care și în cazul României a generat inclusiv o criză politică. Iată ce scrisesem la început de an...

  1. "...după un an cu SARS-CoV-2/COVID 19, încă nu știm foarte multe"  
  2. "Semne bune 2021 are...dar nu pentru coaliție"  


2021 se va termina peste 2 zile exact în valul 5 al pandemiei, cel care deja a lovit multe țări și urmează și la noi, foarte curând. Unele țări au luat deja măsuri mai drastice, altele ca și noi - mai deloc sau chiar le-au relaxat. Toata povestea se întâmplă după ce destulă lume s-a vaccinat deja chiar cu una-două-trei doze și la fel de multa lume - deloc
Concluzia mea despre covid-19 este cea mai sus, scrisă acum un an : cu / fără vaccinuri de tot felul, încă nu știm foarte multe, ( sau nu se ascund foarte multe ! ) deci pregatiti-va ca omenirea să mai bâjbâie destulă vreme fiindcă unii avertizaseră de la început ca pandemia va dura mulți ani și va trebui sa ne obișnuim să trăim cu ea.
Despre partea politică dâmbovițeană, credeți-mă ca deja mi-e scârbă chiar să mă gândesc deci o evit cât pot : 2021 a fost dovada trista ca toți politicienii sunt la fel si, pe acest fundal, au răsărit și înflorit nebunii anti-sistem. 2022 va adânci si mai mult crizele de tot felul ( dar postarea urmatoare va fi mai edificatoare). 
În concluzie, semne rele 2022 are. 
"Scapă cine poate" scriam prin 2020 la începuturile pandemiei, treabă care, dup vreme, este valabilă și astăzi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu