joi, 16 decembrie 2021

Cum a acționat parapsihologic Oculta Mondială în România prin Cioloș

Nu reiau cazul Roman Florin, e deja istorie și oricum omul continuă cu scuzele hazlii ajungand cum la chestii gen

În cazul meu au fost două tipuri de atacuri, cel politic, iar regizorul acestui atac a și recunoscut de altfel, că a dorit să se împăuneze ca mare învingător, e dl Cioloș. În planul forțelor oculte, le-am simțit, încă nu le pot defini 

Trec rapid peste bancul cu forțele oculte fiindcă, stie toata lumea, principala grijă a grupului Bilderberg era în România CV-ul și studiile micuților gogoșari politici. Afirmatia despre Cioloş are însă ceva substanță din două motive reale 

  1. actiunea mass-media & online a avut ca vârf de lance presa amica a USR ( tolontanii libertatii, tapalagii g4 si hotniujii ) dupa care, pe principiul copy-paste, s-a rostogolit peste tot. 
  2. interesant însă este cum Cioloş Julien Dacian a tăcut si tace in continuare ca un pește în cazul  altui clown USR numit Allen Coliban , ex-senator ajuns pe principiul rotatiei cadrelor  primar în Brasov,  care a minţit în CV că ar fi terminat o facultate din care fusese exmatriculat si apoi, după apariția în presă a informației, si-a modificat CV ( ca sa va amuzati luati informatia fix de la papalagii G4 )


Deci, ultras-ule Julica Cioloş, dacă ieşeai şi cereai demisia lui Coliban poate ca te credeam, până atunci însă, vorba Budencei...marș , toti sunteti la fel !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu