joi, 23 decembrie 2021

A ieșit din hibernare Nicușor și a liniștit bucureștenii : căldură după 2024 - 2025 încolo....

Pentru anul viitor avem fond de lucru pentru toți acești 40 de kilometri care ne-au rămas, 44 cu resturile din cei 63, și abia după ce îi terminăm pe aceștia, că așa e tehnic din păcate, cum v-am spus, nu se poate lucra simultan, o să avem până atunci licitația finalizată și o să putem să lucrăm pe cei 210 kilometri - Nicușor Dan 
Ca sa fie foarte clar inca de la inceput  spun ca nu ii pun in carca frigul din case exclusiv acestui primar  care ar fi trebuit sa fi stiut la ce se inhama si sa fi avut mare grija la ce promite. Cand  inainte de iarna 2020 a spus ca va fi la fel, l-am inteles, dar cand in martie '21 promitea cu totul altceva si acum in plina iarna e mult mai rau nu ii mai gasesc nicio scuza.
Totusi, habar nu am daca e constient ca este pentru prima data dupa '89 cand de Craciun caldura in caloriferele bucurestene e aproape de zero in foarte multe zone ( app Termoalert ne arata zilnic extrem de clar dezastrul ). 
Cand afirma senin ca "asta e situatia"  -  dar a facut doar 15 km din cei 53  promisi - de restul spune ca se va ocupa prin 2022 ( a se citi 2023 si asa mai departe ) si ca "situatia e ceva mai buna decat anul trecut" inseamna ca-si bate joc pe fata de contribuabili.
Ori asa ceva e de neacceptat si daca tot se lauda ca are call-center il intreb doar atat : cam cate injuraturi primesc zilnic operatorii de acolo  in numele lui ?
Atat despre salvatorul Bucurestiului devenit intre timp cioclul lui

P.S.



PNL si asa aflat intr-o scadere clara in procente va regreta amarnic ca si-a lipit imaginea de el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu