vineri, 10 decembrie 2021

„Stăm fresh” = „Mai puneţi o haină pe voi!" - Sondaj : care e mai idiot, Cîțu sau Nicușor, ce părere ai Iohannis K.W. ?

Stăm fresh.(...) Problema este la Primăria Bucureşti. Nu este furnizată căldura în parametri normali şi, de aceea, avem această situaţie (...) Nu am discutat acest subiect cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan"

 

Unul dintre cele mai „colorate" bancuri care circulau inainte de '89 mi s-a părut mereu 'folcloricul'  „Mai puneţi o haină pe voi!". Jur ca niciodata nu am crezut, în toţii anii ăştia, că vom ajunge să plângem când ne vom gândi la bancurile cu Ceaşcă, nicidecum să râdem. 
Acum citesc cum un cretin, ajuns intamplator sef al Senatului, constatand el  dupa vreo 2 saptamani ca nu e caldura in tot orasul  numai fiindca ii tremura curul in Parlament, spune ca nu a discutat subiectul exact cu persoana responsabila, primarul Neștiutor Dan. 
Nu pot decat sa inteleg ca pe subiectul asta trebuie vorbit cu Papa Francisco sau PF Patriarh Daniel Ciubotea fiindca doar cerul mai poate rezolva ceva.
Si, constient ca efectiv nu am ce face in afara de a pune pe mine o haina in plus, nu pot decat sa ma gandesc, pentru prima data cu o oarecare nostalgie , ca pe vremea impuscatului astia doi n-ar fi putut ajunge nici macar directori la vreun Aprozar...
P.S.
In continuare tacerea unanima a mass-media pe acest subiect nu face decat sa o discrediteze definitiv. Despre Iohannis nu mai comentez, la Cotroceni sigur e cald

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu