miercuri, 22 decembrie 2021

Gogoașa extremistă Simion George & naziștii cuțitari de AUR



Inainte de orice dați-mi voie sa mi se rupă-n paispe dacă s-au găsit 2000 de damblagii  ( dintre care 100 - 150 de nebuni periculosi ) dintr-un oraș de 2,500,000 care să pună botul îndemnurile unui tembel cretino-dacopat intitulat George Simion care, la alt nivel, a avut chef sa se joace de-a "Trump , QAnon si asaltul Capitoliului". 
Cand aduni doar 2 mii de indivizi din 2,5 milioane,  nu esti altceva decat un clown jalnic. Altfel adunatura de babe cu icoane care in loc de biserica au nimerit la Parlament era chiar comica.
Numai ca unul dintre damblagii numit Gheorghe Florin, 50 de ani , care nu facea parte din grupul de babe venise cu alte sarcini  si avea la el mască de gaze, două cătușe, o stație și un cuțit  , a pulverizat cu vopsea patru mașini. Un altul desena zvastici pe steagul UE...



De ce ? Probabil nu isi luasera medicatia dar aici intrebarea reala ar fi alta : ce pazeau acolo SPP si Jandarmeria
Altfel, ca de obicei, copilasii USR-isti s-au trezit seara cerand demisii, uitand ca au plecat din Guvern provocand o criza politica majora dupa ce au votat alaturi de...AUR
Asta e tara si mi-e tare teama ca se va duce de rapa complet in scurta vreme dar intrebarea care ma urmarea pe cand citeam ieri stirile acestea era alta : babele si cretinopatii aia nu protesteaza fiindca nu au apa calda sau caldura in case de saptamani bune  ? 
Dar de ce i-ar deranja asta pe nebuni...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu