miercuri, 15 decembrie 2021

Premierul Ciucă crede că demisia soldatului neinstruit Florin Roman ar fi „un gest onorabil” ?

„Unii m-au acuzat că nu am legătură cu acel domeniu, eu îl văd ca pe un avantaj..."- Roman Florin


Premierul i-ar fi cerut ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Florin Roman, să clarifice cât mai curând acuzațiile de plagiat care-i sunt aduse cu privire la lucrarea de masterat si așteaptă explicații urmând ca mai apoi să ia o decizie în privința acestuia.
Ce să zic ? Așteptare plăcută, dom' general, dar cum "demisie" si "onoare" sunt cuvinte necunoscute pentru politrucii din partide, zic că mai bine ar fi să întrebați direct în PNL la șeful echipei "câștigătoare" cum l-o fi descoperit pe Roman și ce calități îl recomandau, vocea și talentul sau CV-ul plin de sus până jos cu sinecuri  ? Fiindcă omul afirmă senin că a fi habarnist e un avantaj.
Dacă însă veți arunca un ochi pe la vecinii din sud, veți afla că omologul lui Florin Roman din guvernul Bulgariei este Bojidar Bojanov, ministrul Digitalizării, expert IT și antreprenor, fondator al unei companii de securitate a informațiilor, un IT-ist de top, absolvent al Goldsmiths College, parte a Universității din Londra. 
Florin Roman, ministrul Digitalizării din România a absolvit Babeş-Bolyai*, unde s-a specializat în contabilitate şi gestiune financiară
Parcă nu prea seamănă, dom' general și, ca să explic mai ostășește, daca pe frontul digital bulgarul ar putea fi măcar un colonel, al nostru ar fi doar soldat neinstruit. 
Servim Patria !
P.S.
Într-adevăr, omul nu poate fi acuzat de plagiat din simplul motiv că de fapt nu a scris nimic, e ca și cum l-ai fi acuzat pe Stephen Hawking că nu mergea la gym.
* LE
Nici măcar Babeş-Bolyai ! Demisia rapid, impostorule...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu